DİYARBAKIR / DİCLE - Koru Köyü Hacı Ali Kaya ilkokulu

Koru Köyü Hacı Ali Kaya ilkokulu

Koru köyü/ Dicle
Vizyon
Akademik başarısı yüksek, etik ve estetik değerlere sahip, bilgi ve yeteneklerini kullanan, yaşam boyu öğrenen, çağına karşı sorumlu bireyler yetiştirmektir.
Misyon
1- Okulumuz için belirlenen eğitim öğretim programını çevreyi de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. 2- Eğitimin yanında sosyal ve kültürel yönlerden çocuklarımızı en üst noktaya çıkartmak ve bunun için ortam sağlamak. 3- Çağın gerektirdiği bilimsel düşünceye uygun Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek. 4- Kendi kendine yetebilen, problem çözebilen, yeniliklere açık, bilgiye erişimde katılımcı aktif ve pratik, kullanımda ise paylaşımcı öğrenciler yetiştirmek. 5- Bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzur ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek.
Servis Mevcut
İl Merkezine: 76 KM İlçe Merkezine: 13.5 KM